Gästbok

Tack för att du besöker min hemsida. Skriv en hälsning här i gästboken genom att klicka på den blå knappen. Du kan också sätta in ett foto vid din hälsning.
Skrivet av Margareta Wireen, den 9. aug, 2022
Hej Gunnar, Ulla o familj, väldigt fin och intressant hemsida, fantastiska bilder! Grattis till den.Det tar lång tid att fixa en sådan hemsida! Tråkigt att ni skall sälja ert vackra hus, måste kännas lite trist för er! Hälsa till Ulla och även Martin, den enda av era barn som jag träffat som vuxen, las Hstd när jag jobbade på Akuten, Jourcentralen Hstd
E-post:
Skrivet av Vinicius Balina, den 31. okt, 2020
Hallå! Tack för din mycket bra webbplats med bra information.
E-post:
Skrivet av Ewa Henriksson, den 20. jan, 2020
Så kul att läsa! Jag gick vandringen i november med Elisabeth Lindgren, Ulf Schöier och Nidal som guider. En fantastisk vandring! Vi hade mycket varmt, 30 - 35 gr och det kostade på. Delvis samma besök, men det skilde lite. Ni hade nog fler strapatser. Jag hittade din hemsida när jag sökte på Farah flyktingläger. Vi var tre vandrare från Malmö och ska berätta om vår resa.
E-post:
Skrivet av Paola, den 28. sep, 2018
De flesta av våra hinder skulle smälta bort om vi i stället för cowering inför dem skulle göra oss uppmärksammade på att gå djärvt genom dem.
Webbsida:
Skrivet av Stig Lottkärr, den 24. jun, 2018
Hej på er, Stenbäcks. I natt vilade vi på denna plats inte långt från er. På väg söderut, höll vi in hästen här när kusken blev trött. Lugn natt, väcktes av hoande duvor i tidig morgon. Nu kl åtta, efter morgontoa på ka:s utmärkta toalett, går färden vidare. Destination Pisa.
E-post:
Skrivet av Jens, den 5. mar, 2018
Jag gillade verkligen den tavlan du kallar "Å ena sidan och å andra sidan"!
E-post:
Skrivet av kevinluo, den 17. apr, 2017
Åh, vilken fin sida. Fantastiska verk du gör! Kram
Skrivet av Patrik Berg, den 15. nov, 2016
Hej Gunnar! Fin hemsida du har och härliga bilder. Tack!
E-post:
Skrivet av Lennart Hammarberg, den 17. aug, 2016
Hej Gunnar!
Råkade googla på Ditt namn och hittade Din hemsida och särskilt Santiagovandringen. Det är många år sedan vi hade kontakt. Jag är pensionerad sedan 6 år och bor sedan 1998 i Solna. Vi har två barn och 4 barnbarn som alla håller till i Stockholm. Broder Erland dog förra sommaren, men Bengt och jag har kvar sommarstugan i Kalv. Jag gick från León till Santiago 2011. En stor upplevelse!
Hälsningar Lennart
E-post:
Skrivet av <b>, den 3. jul, 2016
<b>den</b>
<a href="http://www.gunnarsweb.se/59184701"></a>
E-post:
Skrivet av Esa, den 30. jun, 2016
Fin hemsida, återkommer.
Skrivet av vicky, den 27. maj, 2016
Jag älskar att resa. Hitta bra saker.
E-post:
Skrivet av Gittan, den 15. apr, 2016
Jag älskar din design önskar bäst för dig
Skrivet av Sonja Grane, den 27. mar, 2013
Ovan som jag är att hantera datorn rätt får det bli ett kort meddelande.Jag var på din föreläsning här i Falkenberg.Läser nu vad Wikipedia har om konflikten. Önskar så att få komma med på någon resa. Förstår inte att någon bland åhörarna kunde reagera så.Budskapet för mig är klart .Tack för att du finns.
Skrivet av inni, den 15. dec, 2012
Det är alltid roligt att ge och få respons. Jag har först idag sett igenom din hemsida riktigt. Kul att du gör så många olika saker och kan visa dem. Lycka till med allt!

Senaste kommentarer

09.08 | 07:05

Mysiga bilder!

15.02 | 12:21

Hejsan!
Skulle du kunna tänka dig att hålla i lite gudtjänst på ett boende i Falkenberg som jag ansvarar för någon gång i månaden hör gärna av dej. Maj Norén

29.08 | 20:06

Trevligt att hitta min dop präst ifrån Torslanda kyrkan år 1976.

23.01 | 14:33

Så fin tavla och för mig så symboliserar den frihet dina fina flyttfåglar.