Gästbok

Tack för att du besöker min hemsida. Skriv en hälsning här i gästboken genom att klicka på den blå knappen. Du kan också sätta in ett foto vid din hälsning.
Skrivet av Jerker Nilsson, den 2. dec, 2012
Hej Gunnar

Jag hittade till din hemsida via en av dina kommentarer hos Martin på hans facebooksida, eftersom jag är facebookvän med honom.

Det var en intressant sida, många vackra bilder. Men mest rörd eller glad, i den mån det går att bli i de sammanhangen, blev jag över att du tycks ha fått en klarare syn på Israel-Palestinakonflikten efter du varit medföljare.

Så tack framförallt för att du valde att alls bli medföljare och för att du och din fru uppfostrat en så trevlig son som Martin!

Hälsar f d kyrkvaktmästare
E-post:
Skrivet av Helén Andersson, den 26. dec, 2011
Hej Gunnar!
Ja den här julen har verkligen gått undan men den har varit härlig med många nära och kära hos oss på Gårdakrik. Snart bär det i vä i en månad till U.S.A. Det skll bli spännadne för jag har aldrig varit ledig mer än 10 dagar i följd.
Ha det jättebra.
Helén
E-post:
Skrivet av Inger, den 4. aug, 2011
Så roligt att besöka din hemsida. Tack för tipset. Lite kul att vi har så lika smak. Det tänkte jag inte på, men vi har inte samma färgskala.
E-post:
Webbsida:

Senaste kommentarer

09.08 | 07:05

Mysiga bilder!

15.02 | 12:21

Hejsan!
Skulle du kunna tänka dig att hålla i lite gudtjänst på ett boende i Falkenberg som jag ansvarar för någon gång i månaden hör gärna av dej. Maj Norén

29.08 | 20:06

Trevligt att hitta min dop präst ifrån Torslanda kyrkan år 1976.

23.01 | 14:33

Så fin tavla och för mig så symboliserar den frihet dina fina flyttfåglar.