Min blogg.

I tisdags genomförde jag Halvvasan, 45 km från Oxberg via Vasslan-Oxberg-Hökberg-Eldris-Mora. Det var en strålande vårvinterdag med +12 grader i Mora. Jag hade fantastiskt glid, lika bra framåt som bakåt. Trots detta lyckades jag genom detta lopp seeda upp mig från grupp 10 till grupp 9 i Vasaloppet på söndag. På det viset fick jag i ett huj c:a 5000 åkare bakom mig i starten och det kan ju vara skönt. Dessutom avancerade jag 2 platser i resultatlistan (om jag går i mål, vill säga) redan innan start när Northug och Oskar Swärd tvingats att ställa in sin start.Det bästa var dock att hälsenorna höll, även om höger sena ömmar lite nu dagarna efter. I onsdags slappade jag och åkte stolliften upp till toppstugan i Kläppen, där jag inmundigade pannkakor i strålande solsken.
Fr.o.m. igår, torsdag, laddar jag nu upp med kolhydrater i alla former. Vitargodryck hela dagarna och spagetti i massor. Så får det bli till söndag morgon. Nu ska det bli kallt och snabba spår. Hoppas bara att jag lyckas valla för fäste också, så kan det bli riktigt roligt.
Håll utkik efter startnummer 11014 på söndag!

Senaste kommentarer

09.08 | 07:05

Mysiga bilder!

15.02 | 12:21

Hejsan!
Skulle du kunna tänka dig att hålla i lite gudtjänst på ett boende i Falkenberg som jag ansvarar för någon gång i månaden hör gärna av dej. Maj Norén

29.08 | 20:06

Trevligt att hitta min dop präst ifrån Torslanda kyrkan år 1976.

23.01 | 14:33

Så fin tavla och för mig så symboliserar den frihet dina fina flyttfåglar.