Min blogg.

För två veckor sedan var vi strömlösa i två dygn efter Adventsstormen". Det senaste dygnet har det stormat nästan lika kraftigt. Vi förvånades över att strömmen inte försvann igår, men idag gick den i morse. Mitt på dagen fick vi den tillbaka. Skönt!
Fullständigt strömlöst kan man säga att det måste vara i republikanen Newt Gingrichs huvud. Gingrich är en av de republikaner, som vill utmana Obama om presidentposten. På fullt allvar menar han att "palestinier inte finns"! Får vilken tokig människa som helst bli presidentkandidat i det stora landet i väster?
Tänk om vi skulle resonera så: "Samer finns inte! De är ett påhittat folk. De är egentligen européer". Eller:  "Romer finns inte. De är också påhittade. De har aldrig varit en nation!" Vilket idiotiskt resonemang!!!! 
Visst blir det jobbigt när strömmen försvinner! 
Suck!!!!!!! Skall man bli förvånad? eller bara arg? eller inte bry sig? Jo, bry oss måste vi alla, för sådana som Gingrich är ju livsfarliga och likgiltigheten inför sådant här är det farligaste av allt.
Läs om Gingrich: http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=289135 

Senaste kommentarer

09.08 | 07:05

Mysiga bilder!

15.02 | 12:21

Hejsan!
Skulle du kunna tänka dig att hålla i lite gudtjänst på ett boende i Falkenberg som jag ansvarar för någon gång i månaden hör gärna av dej. Maj Norén

29.08 | 20:06

Trevligt att hitta min dop präst ifrån Torslanda kyrkan år 1976.

23.01 | 14:33

Så fin tavla och för mig så symboliserar den frihet dina fina flyttfåglar.